本系公告
  • 標題:【代轉發】「新南向政策下的東南亞防疫合作戰略規劃與策略評估」國際研討會
  • 公告日期:2018-11-07

【Date】 :2018.11.16
【Venue】 :Taipei Medical University (United Medical Building 4FL Conference Hall)
【Abstract】:
The aim of this international seminar is to promote epidemic prevention cooperation between Taiwan and the Southeast Asian countries. We invite experts from US, Indonesia, and Thailand to come to Taiwan to share their country's experiences on international cooperation in immunization and healthcare. With the help of domestic political, economic, and diplomatic experts with relevant experience in foreign trade, we aim to explore how to help Taiwan’s biotechnology industry break through the obstacles of international trade, depict the opportunity of Taiwan's transnational cooperation, and attract the eyes of all countries.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

【日期】:2018年11月16日
【地點】:臺北醫學大學-醫學綜合大樓前棟四樓誠樸廳
【摘要】:
本次國際研討會主軸為臺灣與新南向重點國家之防疫合作,首先透過邀請美國、泰國、越南、印尼及新加坡等國家的專家學者來台,分享該國的防疫或醫衛國際合作經驗。續由國內政治、經濟及外交專家,藉由我國外交貿易等相關經驗,探討如何協助我國生技產業突破國際貿易之障礙及描繪出臺灣跨國合作之契機,進而吸引各國目光。

國際研討會聯絡人林楷舜先生 (02)2736-1661,轉6503 harrusonha@tmu.edu.tw

敬請撥冗於107年11月14日前上網報名。

• 參考連結:https://goo.gl/YrKu2W
  • 張貼人:外交系學士班助教